Com funciona?

1. Res més en iniciar l’aplicació apareix el menú inicial en el qual trobessis: 

 • Vull rebre notificacions oficials per a mi o els meus clients: En l’és necessari registrar-se per a poder rebre les notificacions, pots realitzar-ho a través d’Apple, compte de Google o introduint el correu electrònic.
 • Ja tinc un compte d’usuari: Introduir el teu compte d’Apple, Google o correu electrònic una vegada ja aquestes registrat.
 • Veure exemple de notificacions per a empreses: Si encara no has adquirit cap pla, pots entrar en aquest apartat i visualitzar un exemple de l’aplicació per a empreses.
 • Veure exemple de notificacions per a persones: Si encara no has adquirit cap pla, pots entrar en aquest apartat i visualitzar un exemple de l’aplicació per a persones. 
 • Recuperar contrasenya: En el cas d’haver-se registrat introduint el seu correu electrònic i haver oblidat la seva contrasenya, pot entrar a aquesta opció i introduir el teu correu electrònic per a rebre una nova contrasenya en la seva safata d’entrada.
 • Contacte: En aquest apartat podràs contactar amb nosaltres a través de la seva aplicació de correu electrònic per defecte.
Premium mobile phone screen mockup template

2. Una vegada iniciada la sessió, apareix el menú principal on podem visualitzar els següents apartats:

 • Pla contractat per l’usuari: On pots estar sempre al corrent del pla al qual aquestes subscrit. En prémer sobre aquest botó es mostra l’apartat de perfil d’usuari.
 • Notificacions d’empreses: En cas d’haver seleccionat un pla que inclogui notificacions per a empreses, en el cas que es detecti alguna notificació, podràs visualitzar un resum de la quantitat de notificacions. En prémer sobre aquest botó es mostra el llistat de notificacions explicades detalladament.
 • Notificacions per a persones: En cas d’haver seleccionat un pla que inclogui notificacions per a persones, en el cas que es detecti alguna notificació, podràs visualitzar un resum de la quantitat de notificacions. En prémer sobre aquest botó es mostra el llistat de notificacions explicades detalladament.
 • Configura o modifica la teva subscripció: En aquesta opció podràs canviar de pla de subscripció en qualsevol moment, afegir, modificar o eliminar persones o empreses.
 • Contacte: En aquest apartat podràs contactar amb nosaltres a través de la seva aplicació de correu electrònic per defecte.
Premium mobile phone screen mockup template

3. Una vegada creat l’usuari i iniciat la sessió, en l’apartat de perfil podrà veure totes les seves dades introduïdes anteriorment en el registre, la política de privacitat, condicions d’ús i novetats de l’aplicació. A més de tot això, tindrà l’opció de tancar sessió quan ho desitgi.

Premium mobile phone screen mockup template
 
 
 
 
 
 
4. En els llistats de notificacions d’empreses i notificacions de persones podràs trobar totes les notificacions oficials obtingudes dels sistemes del Boletín Oficial del Estado (BOE) i de la Direcció General de Trànsit (DGT), juntament amb el detall de la notificació. Aquest llistat permet realitzar una cerca de text simplement escrivint qualsevol paraula que estigui continguda dins de la notificació.
Premium mobile phone screen mockup template

 

 

 

5. En prémer sobre una notificació apareix un llistat d’accions per a gestionar la mateixa i podràs veure una descripció més àmplia sobre elles, on apareix l’emissor, el tipus de notificació,  DNI/NIE o NIF, el dia d’obtenció, el departament i la  descripció d’aquesta. També apareixerà l’opció de compartir la notificació, veure la notificació en el BOE o DGT i més informació on et dirigeix la seva aplicació de correu electrònic per defecte.

Com funciona?

 

 

6. En la configuració de subscripció, podràs afegir noves persones o empreses al teu pla. Apareix el pla que tens en l’actualitat i tots els plans disponibles amb una breu explicació i el seu degut preu. Per tant, et dóna l’opció de poder canviar-ho en cas que ho desitgis. En finalitzar tots els canvis realitzats, poden ser guardats en l’opció que apareix en la part inferior de la pantalla.

Premium mobile phone screen mockup template