Què és Tamé?

Canviem d’habitatge amb freqüència. I no sempre actualitzem l’adreça en tots els organismes que toca. Hi ha vegades que el carter no pot lliurar una multa de trànsit en mà perquè l’adreça no és correcta o no estem presents o s’extravia… O una notificació de l’Agència Tributària, o de la Seguretat Social… I el mateix passa amb les empreses.

I, transcorregut un temps, la notificació és publicada en el BOE o en la DGT.

foto pagina que es tame

Tamé pot detectar diferents notificacions, entre les més habituals:

  • Multes de trànsit, ja sigui d’àmbit municipal, provincial o autonòmica. Totes les multes de trànsit que no han pogut notificar-se a l’instant (com les multes per excés de velocitat), si no s’aconsegueixen notificar, apareixen en el BOE o en la DGT.
  • Citacions de compareixença, és a dir, l’avís per a personar-se en un organisme per a rebre en mà una notificació de sanció o una resolució, per exemple.
  • Provisió de constrenyiment, és a dir, l’avís que una administració procedirà contra els béns d’una persona o empresa.
    Identificació del conductor, Agència Tributària, Ajuda o subvenció, etc.

Si desitja veure el llistat complet de notificacions, premi aquí.

Notificaciones

Tamé és una aplicació que en introduir el teu DNI o NIE (O NIF d’empreses) es connecta directament al BOE i DGT, obté les notificacions diàriament i les envia al teu dispositiu Telèfon intel·ligent o Tauleta, podent així notificar immediatament i evitant possibles recàrrecs, estalviant fins a un 50% segons la mena de notificació.

Si desitja més informació sobre com funciona Tamé, premi aquí.

capturatame